8.8.2015

Kirjat ovat muuton painajainen

Mutta kodin sisustaminen alkaa tutun ja rakkaan kirjahyllyn pystytyksellä.

Kohta täällä järjestellään KIRJOJA. Se on poka ihanaa!

Olen myös hankkinut uuteen kotiin hauskoja, erilaisia kirjahyllyjä. Kuvaan niitä blogiini, kunhan vain saamme ne ensiksi seinille.

Luovuin useista kirjoista ennen muuttoa, ajattelin, että se helpottaa muuttoa ja lisäksi antaa mahdollisuuden hankkia sitten uusia kirjoja uuteen kotiin.  Silti tänne uuteen kotiin marssi satojen ja satojen kirjojen kunnia-armeija vartioimaan meitä mielikuvituksettomuudelta ja ilahduttamaan myös uudessa kodissa eloamme päivittäin.6 kommenttia :

 1. "Kirjojen kunnia-armeija", niin juuri! Onnea uusille tuulille elämässä, uudelle kodille, uusille kirjahyllyille ja vanhoille kirjoille. Minusta kirjat ovat olleet aina helpointa muutettavaa. Ne eivät ole helposti särkyvää, vaan pikemminkin vaivattomia pakata. Kantamistahan niissä on, mutta ne tekevät kodin heti paikoilleen päästyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie pakkasin vaatteet ja kirjat sekaisin laatikoihin, ettei tulisi niin paljon painoa. Vaatteet olisi toki voinut muutenkin pakata, mutta kävihän se näinkin. Täällä nyt puretaan näitä taikalaatikoita ja etsitään kuumeisesti esim. t-paitoja. :D

   Poista
 2. Kolme kuukautta muuton jälkeen mulla kirjat pinoissa lattialla ja kirjahylly hankkimatta... Täytyisi vaan ottaa asiaksi mennä huonekalukauppoihin katsomaan sopivaa. Mulla oli sellainen 4x4 lokerikko tilanjakajana niin sai kirjoja molemmin puolin, mutta se jäi pieneksi kun olisi pitänyt laittaa seinää vasten. Yhdessä kaupassa kävin niin ei siellä ollut hyllyä kirjoille, mä kun en tarvi tilaa telkkarille niin hyvin riittäisi tuommoiset kun kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on itse rakennettu. Aika helpot tehdä (helppo sanoa, kun en ole itse näitä tehnyt, heh).

   http://www.kirjaintenvirrassa.com/2011/11/tee-se-itse-diy-kirjahylly.html

   Minulla oli sama ongelma, ettei oikein löytynyt hyvää kirjahyllyä. Halusin kapean ja puisen, joten se piti tehdä itse.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin!
  Kiva, jos näytät uusia hyllyjäsi jossain vaiheessa. Me muutimme viimeksi 15 vuotta sitten. Kirjat tuli pakatuksi,liian isoihin laatikoihin, mikä oli muuttomiehille painajainen. Niissä ne pysyivätkin melko pitkään, vaikka hyllyt tuli kootuksi nopsaan.
  Itse tehdyt hyllyt ovat siitä hyviä, että niihin saa juuri sopivat hyllykoot ja hyllyvälit. Tuo kuvan hylly näyttää hyvältä, sopivan yksinkertainen "aarteiden" taustaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta. Sinun innostamana päätinkin kuvata vielä hyllyä ja julkaista uuden bloggauksen. Hylly on tosi kätevä, koska on niin kapea. Ei vie tilaa ja kuin sulautuu seinään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!