16.4.2015

Pääsiäisenä luetut


Kuvasta jäi uupuumaan vaikuttava Elena Ferranten esikoisromaani Amalian rakkaus ja itse asiassa Jeffrey Eugenidesin kirja Naimapuuhia on vieläkin kesken, sillä se oli pääsiäisloman viimeinen kirja, enkä ehtinyt lukea sitä loppuun ennen kuin työkiireet taas alkoivat.

Hupsua tietysti edes kuvata ja listata pääsiäiskirjoja nyt, kun pääsiäisestäkin on jo jonkin aikaa, mutta edes kuvamuodossa on mukava blogiin ikuistaa hienojen kirjojen satsi.

Reeta Paakkisen kirja Kotona Istanbulissa oli etukäteisherkkuna tänä päivänä alkavalle Istanbulin-matkalleni. Pamukin Istanbul lähtee mukaan matkakirjaksi.

Kiire jo on, kiire jo on.. Joten tällä kertaa vain kirjakuva ja moikka!

2 kommenttia :

  1. Komea pino, eikä ole kuule muru yhtään hupsua! Minä olen bloggaamassa kirjatapahtumasta, joka oli Tampereella kuukausi sitten, eikä sekään ole oikeastaan yhtään hupsua! :D

    Mainioita kirjoja olet lukenut, ja paljon! Olen lukenut noista puolet: Naimapuuhat, Nichollsin ja Kim Novakin, ja juuri viimeksi mainittu on noista minulle rakkain. Vaikka olen pitänyt paljon noista kaikista.

    Ihan mahtavan hienoa Istanbulin-matkaa teille! <3 Ja mahtavaa, että luet Pamukia, hän on loistava! Minullakin on Pamukin Istanbul tuossa hyllyssä odottamassa, kenties innostun nyt sinun myötäsi lukemaan sen - tai jotain muuta Pamukilta. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttävät lukemasi kirjat ja oikein kivaa matkaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!