24.10.2013

Kirjamessuohjelmani

Tänään ne vihdoin alkavat. Jännittää ja vähän väsyttääkin jo valmiiksi. Syksyn kiireisin pidennetty viikonloppu edessä, kaikkea ihanaa luvassa: kirjoja, esityksiä, haastatteluja, kirjablogikavereita, lukupiirejä, antikvariaatteja, kustantamojen messuosastoja, muita kirja-alan toimijoita, kirjalöytöjä.
Helsingin kirjamessut alkavat siis tänään ja kestävät sunnuntai-iltaan asti. Olen messuilla kaikkina päivinä miltei aamusta iltaan ja alla vähän ohjelmastani. Näiden aikaan olen ainakin oikeassa paikassa:

Torstaina 24.10. klo 15.00-15.20 Ylen lavalla suorassa lähetyksessä YlePuheessa puhumme Katjan kanssa kirjablogikirjastamme mukavia. Tätä voi siis kuunnella myös kotoa/töistä käsin suorana.

Perjantantaina 25.10. klo 16.00-17.30 on lukupiiri, jossa käsitellään Kjell Westön Kangastus 38 -teosta. Seuraan lukupiirikeskustelua ja teen tilaisuudesta bloggauksen. Minun kanssa voi tulla juttelemaan kirjablogiasioista myös ennen lukupiiriä (eli klo 15.00) Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin Sports Bariin.

Lauantaina 26.10. Aino-lavalla klo 11.30 esiinnymme taas yhdessä Katjan kanssa. Lauantain ohjelman otsikko on Jaetun lukemisen lumo, ja mukana keskustelemassa on kriitikko, tietokirjailija Suvi Ahola ja Naistoimittajat ry:n lukupiirin vetäjä Seija Nummikoski.

Sunnuntaina 27.10. klo 16.30 haastattelen tietokirjailija Leena Virtasta Ylen lavalla. Leena on kirjoittanut hurjan mielenkiintoisen kirjan Noitanaisen älä anna elää. 
Muun ajan pyörin sitten Siltalan osastolla myymässä loistavia kirjoja ja ympäri messukeskusta kuvaamassa kirjailijahaastatteluja. 

Päivitän viikonlopun ajan aktiivisesti myös blogiin kuvia ja tunnelmia. Messuilla nähdään!

6 kommenttia :

 1. Oi oi, siitä lähtien kun kerran olen kirjamessuilla ollut, olen aina toivonut että "oi saisinpa olla taas mukanaa...". Nyt ei kuitenkaan. Toivottavasti ehdit nauttia tunnelmasta, jaksamista pitkiin, mutta varmasti mielenkiintoisiin päiviin :)

  VastaaPoista
 2. Täytyypä tulla Siltalan osastolle moikkailemaan vikonlopun aikana ja ehkäpä jopa shoppailemaan! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, kuulin juuri että SKTL on Siltalan vieressä! Ellei siis nyt tavata, niin on tosi huono säkä! Myös kaikki blogin lukijat tervetuloa Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton osastolle kyselemään suomentajien työstä!

  VastaaPoista
 4. Yritän lauantaina kuuntelemaan sinua ja Katjaa! Jännittävää nähdä teidät livenä. :) Mukavia messuja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!