14.9.2013

Lukutaitokampanjan yhteenveto


Lukutaitokampanja päättyi eilen, ja meitä oli todella monta bloggaajaa mukana. Mie haastoin itseni lukemaan seitsemän teosta viikon aikana ja onnistuin siinä. Itse asiassa luin vähän enemmänkin, mutta ne olivat työjuttuja, joten niistä en voinut blogata.

Viikon aikana luettua:
- Marie NDiaye: Kolme vahvaa naista
- Mia Kankimäki: Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin
- Eeva Tenhunen: Joka uniinsa uskoo
- Aino & Ville Tietäväinen: Vain pahaa unta
- Guy Delisle: A user's guide to neglectful parenting
- Georges Bataille: Madame Edwarda
- Riitta Jalonen: Kuka omistaa sinut

Olen erittäin tyytyväinen viikon lukemisiin. Kaksi sarjakuvateosta, viisi romaania, joista yksi pienoisromaani, yksi dekkari, yksi tiiliskivi.

Haastoin lukijani sponsoroimaan Suomen Pakolaisavun lukutaitotyötä eurolla per luettu kirja. Toivon, että mahdollisimman moni haluaa lähteä vielä mukaan ja maksaa 7 euroa keräyssivulle. Sivulle on kertynyt tähän mennessä jo 1191 euroa, 238% tavoitteesta kerätty. Hieno juttu!!

Kiitos kaikille, tämä on ollut ihan mahtava tempaus!


14 kommenttia :

 1. Kiitos itsellesi järjestelyistä!

  VastaaPoista
 2. Tässä oli kivaa olla mukana, yhdyn Margitin kiitoksiin :)

  VastaaPoista
 3. Tämä oli ihan paras meidän tempauksista, kiitos Hanna organisoinnista!

  VastaaPoista
 4. Oli kiva olla mukana! Kiitos, Hanna!

  Upea kirjaluettelo sinulla! Vieläkin hykerryttää bussimatkasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni bussitarinani on ollut kyllä ihmeen suosittu. Lukijoita on riittänyt, mikä ilahduttaa tietysti. Kiitos itsellesi. :)

   Poista
 5. Kiitos Hanna, tämä oli hieno juttu!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Hanna! Mahtava lukusaalis ja mahtava kampanja! Kipaisen tästä lahjoitussivulle pitämään sponssilupaukseni... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun olit sponssini. Ilahduin tästä kovasti. :) Kiitos!

   Poista
 7. Ihan mahtava tempaus, hienoa, että lähditte mukaan niin suurella joukolla! Ja käsittämätöntä, että luit seitsemän kirjaa viikossa. Ihmettelen aina samaa Katjan luona vieraillessani ja hän selittää sitä pitkillä työmatkoilla. Jos minä saan yhden kirjan viikossa luettua, olen tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikolla panostin tempauksen vuoksi tosissani, mutta tuli tuohon luettua pari sarjakuvaromaania, joiden lukeminen on tietysti aina vähän nopeampaa kuin romaanien. Riippuu tietysti pituudesta niidenkin kanssa.

   Mie luen kyllä paljon, mutta se johtuu varmaan siitä, että olen vielä tämmöisessä ahmatti-iässä ja valitsen kirjan aina kun se vain on mahdollista. Minulla ei ole mitään säännöllisiä työmatkoja eikä -aikoja, kunhan vain hommat tulee ajallaan tehtyä. Siksi saatan lukea toisinaan vähän enemmän, mutta työrupeamien aikaan tulee luettua jo niin paljon käsikirjoituksia ja toimitettavia kirjoja, että silloin luonnollisesti vähän vapaa-ajan lukeminen vähenee.

   Mutta ajattelen kirjojen kanssa, että ne kehittävät minua ja pistän aivan kuin rahan aina pankkiin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!