3.7.2013

Wienin kirjaostokset

Ihania kirjoja, kaikki tarkkaan valittuja.

Blogiin tulossa myöhemmin pidempi kooste Wienin reissusta ja muutamista kirjallisista kohteista. Huomenna kuitenkin suuntaamme pariksi päiväksi Prahaan, ja minulla on vasta Berliinissä aikaa pidemmin blogata. En vain malttanut olla esittelemättä uusia kirjojani. Kehlmann jo aloitettu näistä, vaikuttaa kiinnostavalle.

8 kommenttia :

 1. Mukavuutta Prahaan! Mä ajan viikonloppuna Wienin ohi, mutten taida ehtiä poikkeamaan kuin matkalla viiden minuutin ajaksi, kun jätämme yhden ihmisen kyydistä pois keskelle kaupunkia. Ja niin...näyttää siltä, etten pääsekään Berliiniin nyt kesällä. Jotenka en tapaa sinua siellä. Mutta iloitse ja nauti elämästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi, ettet tulekaan. Minun pitää joku kerta tulla Müncheniin, nyt tekisi mieli käydä Saksassakin muualla. Dresdenissä ollaan oltu bussipysäkillä kaksi kertaa. Aiemmassa elämässä olen ollut kolme viikkoa Leverkusenissa ja sieltä käynyt Kölnissä ja Bonnissa.

   Poista
 2. Kehlmannin haluaisin minäkin lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä vielä, mitä mieltä olen siitä. Tavallaan pidin sitä hyvänä ja tavallaan myös aika laahaavana.

   Poista
 3. Hienoja ostoksia! Wien on ihana kaupunkini, minun suosikkini. Nauti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska, miten nämä kaupungit kolahtavat ihmisiin. Viihdyin Wienissä todella hyvin, mutta Prahassa tuntui heti siltä, että nälkä tästä kahdesta päivästä vain jää. Aiomme ehdottomasti mennä Prahaan vielä.

   Poista
 4. Mielenkiintoisen näköisiä kirjoja. Hienoja nämä terveiset Keski-Euroopasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina, mukava, kun aina kommentoit niin kivasti näihin matkajuttuihin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!