6.7.2013

Prahan kirjaostokset


Prahassa kuljimme Kafkan jalanjäljissä paikasta toiseen, mutta vaikka ostimme hyvin kattavan "Guide to Franz Kafka's Prague" -kartan, maltoimme jättää niinkin kiinnostavat kohteet kuin "lempitennispaikka" katsastamatta. Mutta monta muuta Kafkaan liittyvää kohdetta tuli kierreltyä, eikä Kafkasta pääse Prahassa eroon, vaikka haluaisikin (oletan, että joku muu ei jaksa innostua kuolleista kirjailijoista näin paljon kuin mie), sillä matkamuistoesineitä ja historiallisia kohteita on kaikkialla.

Wienin ostokset jo esittelin viimeksi, nyt on Prahan ostosten vuoro.

Kuvasta puuttuu sarjakuva-adaptaatio Kafkan Muodonmuutos-novellista. Se on nyt jossain laukun pohjalla, mutta tulen arvioimaan sen pian blogissani. Ostin lisäksi Kafka-lasinaluset ja -vihkon, koska olen vain niin höpsö. Kafkan novellit ovat hyvää luettavaa ensi viikon lukumaratonilla.

Siitä lisätietoja myöhemmin.. Kuten myös Wienin ja Prahan kirjallisista kohteista ja muita reissukuulumisia!

5 kommenttia :

 1. Täällä toinen Kafka-fani! Ihastuin jo vuosia sitten Kafkan absurdiin huumoriin (jossa on tietysti synkkä pohjavire, mutta kuitenkin). Hyllyssäni on neljä Kafka-kirjaa ja yksi sarjakuvakirja Kafkasta.

  Upeeta lomailua! (mutta en toivota kafkamaista lomaa, koska sehän olisi kauhistus) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sarjakuvakirja sinulla on? Mie ajattelin keskiviikkona lukea Kafkan novelleja oikein urakalla. :)

   Poista
 2. Mulla on sarjakuvakirja "Kafka vasta-alkajille ja edistyville", jossa on tekijöinä David Zane Mairowitz ja Robert Crumb. Mukana mm. Muodonmuutos kuvitettuna.

  Toivottavasti Kafka ei imaise sinua liian syvälle omaan absurdiin maailmaansa, jos lähdet novelleja urakoimaan ;)

  VastaaPoista
 3. Kafkaa en ole lukenut (pitäisi kyllä), mutta ymmärrän höpsöytesi. Saattaisin minäkin intoutua ostamaan esimerkiksi Stephen King -lasinaluset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kun ne aluset oli niin hauskat. Mutta ajattelin antaa ne ystävälleni lahjaksi, koska olen muuten ihan mahdoton. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!