2.5.2013

Huhtikuun hetkiä8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Jotain oli puhelimen muistiin jäänyt. Koska kuvaan taas kesällä enemmän, oli vain reilua jättää blogiin pieniä paloja myös keväästä.

   Poista
 2. Upeita kuvia ja Petja on kyllä aina niin ihastuttava. :) Minua hieman harmittaa kun smoothiet tarjoillaan nykyään niin usein kertakäyttöastioista. Tennispalatsin yläkerran kahvilassa pirtelöä saa onneksi perinteisessä lasissa.

  t. Salainen ystävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Mietimme just samaa vappuna. Tuolla Jungle juice barissa luki, että nuo ovat ympäristöystävällisiä, mut ihan muovilta tuntuivat.

   Poista
  2. Laitoin heille kyselyä asiasta, kiinnostaa mistä materiaalista mukit on valmistettu ja olisiko heillä mahdollista nauttia smoothiet ja mehut myös lasista. Vaikuttaa herkullisilta tuotteilta ja muutoin ekologiselta mehubaarilta. :)

   Poista
  3. Voi kiitos aktiivisuudesta. Olen käynyt tuolla kahdesti ja voisin kuvitella vierailevani monta monta monta kertaa, sillä olen koukussa niihin herkkusmoothieisiin.

   Poista
  4. Sain jo vastauksen tuolta Jungle juice bar:sta. Mukit ovat maissitärkkelystä, ovat siis biohajoavia. Tulevaisuudessa voi olla mahdollista lisäksi saada juomat tuomaansa omaan mukiin (mahtuisikohan esim. kannelliseen lattemukiin). Tosi kiva juttu että ympäristöasiat on huomioitu. Käyn ehdottomasti tuolla joskus smmothiella. Ja pitääpä kysellä muistakin smoothiepaikoista olisiko mahdollista saada juoma omaan kestomukiin. :)

   Poista
 3. Ihania kevätkuvia! <3 Suosikkini on kuitenkin alimmainen kuva, Petja se vaan on aina yhtä hurmaava! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!