13.2.2013

Kirjajuttujani uusimmassa Oliviassa

Olipa jännittävää avata tänään uusin Olivia ja löytää sieltä ensimmäiset lehteen kirjoittamat kirjajuttuni. Olen tottunut blogikirjoittamiseen ja -tyyliin ja tilaa on täällä Kirjainten virrassa mielin määrin, joten oli ihana haaste miettiä merkkimääriä. Olivian kirjasivulle onneksi mahtuu kuitenkin vähän pidempiäkin kirjajuttuja kuin usein lehdissä näkee, joten ihan haikuarvioita ei tarvinnut tehdä. Lopputulosta joudutaan kuitenkin vielä tiivistämään, että teksti taittuu nätisti.

Mielenkiintoista siis nähdä tämäkin puoli kirjoittamisessa ja kirjallisuudessa.

Ja on erittäin kiinnostavaa lukea nyt kirjoja sillä ajatuksella, että jos jollakin toisella hyvän kirjallisuuden ystävällä on kuitenkin aikaa vain yhteen hyvään kirjaan kuukaudessa, niin mitä hänelle suosittelisin.Ensi viikolla voisin kirjoittaa enemmänkin lehtien kirjajutuista, sillä pakkasin mukaani matkalle Parnasson, Nuoren Voiman, Lumoojan, Sarjisinfon ja Kirjailijalehden Olivioiden ja Annojen kaveriksi.

10 kommenttia :

 1. Hei, onnea lehtijutusta :) Ja toivottavasti taot niitä vastaisuudessakin, sillä ainakin blogiteksteistäsi huokuu ammattimainen, pirteä ote!

  VastaaPoista
 2. Hienoa ja kivaa! Onnea ensimmäisestä lehtijutusta! <3 Pitääkin käydä lukemassa uusin Olivia kirjastossa! :)

  VastaaPoista
 3. Oih, minulla on tuo uusin Olivia, mutta säästän sitä huomiseen ja alkavaan viikonloppuun. Kirja-arviot Oliviassa ovat tosi hyviä, joten jee, mahtavaa, että siellä on sun tekemä arvio! <3

  VastaaPoista
 4. Onnea ensimmäisistä kirjajutuista lehden puolella :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille. Halusin kirjoittaa tästä blogiin, kun olen muitakin kirjallisuustöihin liittyneitä muutoksia kirjannut. Olen tosi onnellinen, että voin kirjoittaa erilaisia kirjajuttuja, nyt myös lehden puolelle.

  VastaaPoista
 6. Onnea ensimmäisestä lehtiarvostelusta! :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!