30.11.2012

Kirjabloggaajien joulukalenteri

Huomenna käynnistyy taas yksi kirjabloggaajien yhteistempaus. Joka päivälle on luvassa jouluisen kirjavaa luettavaa eri blogeissa. Minun vuoroni on 20.päivä. Moni kirjabloggaaja kaipasi joulukalenteria, mutta yksinään sellaisen pyörittäminen ja ideoiminen voi olla yllättävänkin hankalaa. Keksin, että tämä on jälleen mainio projekti yhdistää voimat ja nopeasti 23 muuta innokasta bloggaajaa ilmoittautui mukaan. Huomenna avataan ensimmäinen luukku, ja minua ihan jännittää, että mitä kaikkea on luvassa. Emme tiedä itsekään, mitä kukainenkin omana päivänään keksii, joten tulossa on varmasti upeita jouluaiheisia kirjapostauksia ja kuvia.

Vielä en ole keksinyt, että millainen luukku avautuu Kirjainten virrassa, mutta onneksi tässä on aikaa inspiroitua muista ja tuolloin olen vielä Lapissa, joten joulun henki on todennäköisesti tarttunut minuun kunnolla. Uskomatonta, että huomenna on jo joulukuu ja vuosi on lopuillaan. Luvassa onkin lukuhaasteiden kirimistä ja tulevien Blogistanian kirjallisuupalkintoehdokkaiden lukemista. Huomenna kirjablogit täyttyvät Blogistanian Kuopus -kisan ehdokaslistoista, mutta itse en tähän osallistu, sillä olen lukenut liian vähän lasten ja nuorten kirjoja, jotta olisin saanut kunnollisen ehdokaslistan kerättyä. Ensi vuonna sitten.

Tässä vielä kaikki joulukalenteriin osallistuvat blogit päivien mukaan järjestettynä:


3 kommenttia :

  1. Jee! Minä jotenkin missasin tämän enkä ehtinyt mukaan... mutta mahtavaa on päästä aukomaan luukkuja ja katsomaan, mitä kivaa olettekaan keksineet! (Ja onhan minulla onneksi blogissani oma pieni runojoulukalenteri myöskin, juuri äsken aukesi ensimmäinen luukku.)

    VastaaPoista
  2. Kivaa! Täällä kanssa yksi, joka ei ehtinyt ;D

    VastaaPoista
  3. Hanna, haastoin sinut tekemään oman listasi Melenderin tapaan. Minä jo tein omani.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!