2.10.2012

Ja arvonnan voittaja on...

Minun oli määrä arpoa eilen blogini synttäriarvonnan voittaja, mutta koska eilen oli kirjablogeissa flashmob-tapahtuma plagiointia vastaan, päätin siirtää arvonnan tälle päivälle.

Eiliseen tempaukseen en valitettavasti työkiireiden vuoksi ehtinyt itse mukaan, vaikka olin suunnitellut oman kirjoitukseni Henrik Ibsenin Nukkekodin varaan. Sitä googletetaan blogistani paljon sellaisilla hakusanoilla, joista tietää, että joku on etsimässä juonipaljastuksia ja valmiita esseevastauksia.

Eilinen tempuas huomioitiin ainakin Helsingin Sanomien nettisivuilla sekä Cityn ja Domen-sivustoilla. Myös Parnasson blogissa oli asia huomioitu. Tänään kirjablogikollega Ilselässä kirjoitti tempauksesta myös opettajan näkökulmasta käsin. Hän osallistui myös itse flashmobiin.

Siksi päätin palkita lukijani 30euron lahjakortilla Adlibrikseen vasta tänään. Onneksi olkoon Lammas! Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen kirjaintenvirrassa[at]gmail.com, niin lähetän vastauksena lahjakorttisi.

Kiitos kaikille osallistuneille ihanista kommenteistanne. On ollut tosi ihana lukea niitä kiireiden keskellä.

4 kommenttia :

 1. Onnea voittajalle :)

  Tulipa melkoinen nostalgiaryöpsähdys tuosta kuvaamastasi paperihässäkästä, jolle en muista sopivaa nimeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meilläpäin noita paperihässäköitä sanottii kirpuiksi. :)

   Poista
 2. Arpaonni suosi siis minua. Ihanaa! Laitoinkin sinulle jo sähköpostia tulemaan.

  VastaaPoista
 3. Ehkä juuri paperihässä tässä vain voi vyöryttää lukijaa toisin kuin mono kulkea logistisesti ideologisessa fragmenissa tai esseen reflektiivisessä manifestivaalissa
  http://suolasuinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!