10.8.2011

Nuoren opettajattaren varaventtiili

Keskustelu avattu Lukupiiri-blogissa. Nyt mukaan keskustelemaan Hilja Valtosen iki-ihanasta viihdeklassikosta Nuoren opettajattaren varaventtiili. Eikä haittaa, vaikka kirja on lukematta tai kesken, sillä tärkeintä on osallistuminen ja yhteisen arvion kirjoittaminen.

Rakas varaventtiili!


Mitä osaisinkaan sinulle nyt kertoa lukuprosessista ja Hilja Valtosen viihdyttävästä teoksesta Nuoren opettajattaren varaventtiili (1926). Olen koonnut tähän sivuillesi joukon innokkaita lukupiiriläisiä jakamaan aatoksia ja keskustelemaan teoksesta.

Vedän nyt kasvoilleni arvokkaimman opettajar-ilmeeni ja kirjoitan lehdillesi muutaman rivin ja odotan muiden täydentävän ajatuksiani. Rakas varaventtiilini ei tietystikään jaksa käsittää, että minunlaisellani kukoistavalla olennolla ei yksin sanat riitä pohtimaan lukukokemusta. Asia on kuitenkin niin mukavasti, että ryhmässä on voimaa ja yhdessä saamme paremmin keskustelua syntymään. Ohhoo! (Metrin pituinen ihastunut huokaus.)

****Alustus jatkuu Lukupiiri-blogissa!! Tulkaa mukaan!

2 kommenttia :

  1. Oi mikä nimi kirjalla! Tämä on luettava :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Linnea. Kirja on kyllä ihana. Kun luet sen, niin käy Lukupiiri-blogissa kommentoimassa. Ei haittaa, vaikka keskustelu olisi jo "vanha"

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!