14.7.2011

Kirjablogitapaaminen

Tänään kirjabloggaajilla oli yhteispiknikki Suomenlinnassa. Kiitos vain kaikille tosi ihanasta seurasta! Oli mahtava kokoontua kirjanystävien kanssa vilttien päälle nauttimaan hyvistä eväistä. Jokainen toi mukanaan herkkuja ja kattaus oli aika massiivinen. En jaksanut edes maistaa kaikkia tarjottavia, niin paljon ruokaa oli esillä. :)

Keskustelu ei tainnut kertaakaan siirtyä kirjoista ja bloggaamisesta sivupoluille. Minusta on ihana, että blogien kautta olen löytänyt paljon todellisia lukutoukkia, joille ei tarvitse selitellä omaa lukutahtiaan ja innostumista kirja-alaa kohtaan. Kameraa en ymmärtänyt ottaa mukaan, joten sekä Suomenlinna että miitti jäi minulta kuvaamatta. Salla oli järjestänyt meille myös vierailun Suokin kirjastoon. En ostanut nyt mitään kirjoja poistohyllystä ja onnistuin jopa hankkiutumaan eroon viidestä omastani piknikin vaihtoringissä, kotiin sain 2 kirjaa vastineeksi. Hyllyn tyhjennys onnistui vähän. Lauantaina tosin rakennetaan taas yksi kirjahylly kotiimme. Sitten taas mahtuu. :)

"The perfect picnic...good friends, good food, beautiful scenery...Box Hill would be nice - unless it's already in use. A good, sturdy basket filled to the brim with delectables, a nice thick blanket, and perhaps a book...and don't invite anyone called Emma."

18 kommenttia :

 1. ...oi jospa oisin saanut olla mukana... Käytännön syistä en nyt päässyt, mutta ehkä ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 2. Olisi kyllä varmaan mielenkiintoista osallistua joskus tuollaiseen. Kuulostaa aika täydelliseltä.

  VastaaPoista
 3. Hah, olit nopeampi! Just tulin purkaamaan kuvia koneelta...

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa kivalta! Kirjabloggaamisessa ihan parasta on kyllä se, ettei kenellekään tarvitse selitellä luettujen kirjojen määrää tai alati kasvavia kirjapinoja...:)

  VastaaPoista
 5. Ihanan kuuloista :) Ehkä minäkin ensi kerralla, olisi kiva saada henkilöitä sanojen taakse ihan konkreettisesti!

  VastaaPoista
 6. Voi, kuulostaapa hauskalta! toivottavasti minäkin joskus!

  VastaaPoista
 7. Minäkin täällä huokailen, että olisinpa päässyt mukaan. Ehkä joskus. Ihanan oloinen tapaaminen teillä oli kyllä ollut.

  VastaaPoista
 8. Olettepas te Sallan kanssa nopeita! Mukava päivä ja tapaaminen! :)

  VastaaPoista
 9. Hyvää syötävää ja mahtava paikka, seura myös. Oli mukavaa, kun moni blogi sai kasvot - kun vain osaisi yhdistää kasvot ja blogit oikein ;D

  VastaaPoista
 10. Kuulostaapa mukavalta, uskaltaisikohan sitä joskus mukaan...

  VastaaPoista
 11. Sinä se olet sitten Sallaakin nopeampi, Hanna! Minä vasta nyt sain omani ilmoille.

  Hauskaa oli ja mikä miljöö. Aivan ihanteellinen kirjallisille piireille ja maagisille lukutoukkailuille. Hyvin kyllä kiteytit tuon, ettei toiselle kirjaihmiselle tarvitse selitellä omaa höyrähtänäisyyttään.

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille seurasta! t. Höyrähtänyt mutta onnellinen lukutoukka :)

  VastaaPoista
 13. Mulla taisi paluumatkalla olla yhtä monta kirjaa kuin mennessäkin. Tarkoitus oli kyllä toinen. :D

  VastaaPoista
 14. Olisi kyllä ihanaa, jos näitä piknikkejä ja miksei talvella vaikka kahvilameetinkejä alettaisi järjestää ympäri Suomea! Aloin heti miettimään omaa vastaavaa keski-Suomeen ;)

  VastaaPoista
 15. Kaikille ihanille hurjan paljon kiitoksia viesteistä, kommenteista, moikkailuista ja tervehdyksistä!! Toivon, että nähdään vielä tänä kesänä minimiiteissä, jos ei isompaa ehditä järjestää. :)

  VastaaPoista
 16. Hanna, voitaishan järjestää joskus täällä harjukaupungin seutuvillakin vastaava tapaaminen.

  Jopa minä voisin olla yksi järjestäjistä, mutta en yksinäni. Ideoissa löytyy!

  Voin kuvitella samanhenkisen porukan, jossa esillä ovat ne kaksi tärkeintä: kirjat ja herkut, herkut ja kirjat.

  Mikä ihana kuva...taas.

  VastaaPoista
 17. Minusta olisi ihana tulla Jyväskylään! Olen käynyt siellä aikuisiällä vain kerran, ja sekin oli kovin hätäinen reissu. Olisi ihana herkutella hyvässä seurassa ja nähdä niitäkin bloggaajia, jotka eivät olleet tällä kerralla paikalla.

  Kiitos Leena kuvakehusta, odotinkin, että kelle se aukeaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!