1.5.2011

Oudoimmat hakusanat

Hakusana Petjaan. Sultrucat, yksi hänen lempinimistään. Ei tarkoita yhtään mitään. :)

Olen naureskellut välillä kaikille ihmeellisille hakusanoille, joilla blogiini on tultu. Ajattelin näin vappupäivän kunniaksi tehdä niistä pienen listauksen, sillä olen huvittuneena katsonut tämänkaltaisia postauksia myös muiden blogeista. Nyt tänään innostuin tekemään oman, kun Kirjanurkkauksen Zephyr oli listannut hakusanoja.

Luonnollisesti eniten blogiini hakeudutaan jonkun kirjan tai kirjailijan perässä, mutta lisäksi täällä saattaa piipahtaa muutama kirjamaailman ulkopuolinen googlettaja. Kaikkein törkyisimmät jätän mainitsematta, koska en halua niille enempää osumia blogistani. Hyvin usein voi myös huomata, että jossakin koulussa on annettu tehtäväksi kirjoittaa essee kirjallisuuden klassikoista. Oppilaat hakevat vähän lisäapuja esseeseensä ja opettajat tulevat blogiini sitten näiden onnettomien yritysten perässä.

Katsoin vain tämän vuoden tilastoja tähän postaukseen.

Rakkauskirjemalli
Minusta on jotenkin suloista, että 14 kertaa joku on etsinyt tietoa siitä, miten rakennetaan "oikeaoppinen" rakkauskirje. Valitettavasti en osaa muuten neuvoa, kuin että jokainen haluaa, että kirje tulee sydämestä ja sanat ja tunteet ovat aitoja. Sama sille muodolle ja tekniikalle. ;)

Valloittavin lause rakkaalle
Minut saa edelleen pökerryksiin ihan rakkauden tunnustaminen ja silmiin katsominen.

En uskalla antaa rakkauskirjettä 
Toivottavasti olet antanut kirjeen, sillä uskon että kuka tahansa ilahtuu rakkauskirjeestä. Rohkeutta ja tsemppiä!

Vanha nainen rakastelee, kaksi tyttöä rakastelee, äiti rakastelee vieraan kanssa, rakastelin vieraan kanssa..
Näitä kaikkia asioita löytyy kyllä lukemistani kirjoista, mutta uskon että näillä hakusanoilla blogiini tulevat lukijat pettyvät silti hieman.

Hengitys haisee kumille, kumin hajuinen uloste
Mitenköhän ihmeessä blogistani löytyy näille vastine. :D Syytän ihanaa Pernilla Stalfeltin Kakkakirjaa ja Marja Björkin Puumaa.


Millaiset ihmiset lukevat dekkareita
Omalta osaltani voin vastata tähän, että murhanhimoiset! Pidän myös jännityksestä ja hyvin rakennetusta tutkimusmatkasta mysteerien sydämeen. Väkivallalla mässäilyä kavahdan.

Hello kitty mitä tarkoittaa oikea tassu 
Ihan näin nopeasti pääteltynä, veikkaan että se tarkoittaa tervehtimistä. :) En japanin kielen opiskelijana koskaan oikein syttynyt tälle kissahahmolle, joten veikkaukseni on ihan mutu-tuntumalta.

Miten pitkä on pitkä lenkki?
Yhtä pitkä kuin poronkusema.  

Juoppo teos 
Mulle ei tule kyllä mieleen yhtään oikein juopunutta tarinaa. Monessa suomalaisessa teoksessa kyllä esitellään tätä kansallisharrastusta. 

Kirjaimien puuttuminen ei haittaa lukemista
Selvännäkijä?

Susan olet minun ylpeyden ja ilon love
Ihanan rakastuneita ihmisiä hakeutuu kirjablogiini.

Rakastan sinua hanna kirjainten virrassa
Tämä oli ehdottomasti ihanin hakusana. <3

13 kommenttia :

 1. Sinulla on rakastettava blogi <3 Löytääkö nuo hakusanat helposti vai tarvitaanko siihen tietokonenörtin taitoja tms.?

  VastaaPoista
 2. Silmäilin Google analyticsin kautta. Ei tarvitse juurikaan muita taitoja, kuin sen että tämä analysointiohjelma on blogiin "asennettu".

  VastaaPoista
 3. Kävinkin juuri Kirsin kirjanurkassa lukemassa vastaavia ja hihittelen yhä "Alastomalle naapurin rouvalle"..

  Voi että onpas aika kivoilla hakusanoilla päädytty tänne, oi rakkautta! ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania! :D Rakkaus on hyvä asia.

  Minunkin on asennettava tuo Analyticsin sovellus kyllä.

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavia hakusanoja! Naureskelen näille(kin) täällä itsekseni. :) Poronkusemaa voisi tosiaan väittää pitkäksi lenkiksi (hyvä, että tämäkin tuli nyt selvitettyä) ja ainakin Pussikaljaromaania voisi kutsua juopoksi teokseksi.

  Tuo viimeinen on kyllä ihana. :)

  VastaaPoista
 6. "ihana erja" on mun suosikki hakusanoista joilla Erjan lukupäiväkirjaan on päädytty. Ehkä se tarkoittaa vaan, että käytän vähän liikaa sanaa ihana, mutta olkoon.

  On sinne kyllä tultu hakemalla myös "kissanpissa syväjärvi", mitähän löytyi?

  VastaaPoista
 7. Ihania! :D Minullakin on Analytics, mutta ei kyllä yhtä mahtavia hakusanoja.

  VastaaPoista
 8. Hahaa, nuo seksihaut ovat kyllä parhaita, ja vähän aikaa sitten huomasin, että minullakin oli tuon viimeisenkaltaisia, imartelevia, kuten "kirjavan kammarin ihana karoliina" jne. :D

  VastaaPoista
 9. Hakusanojen bongaileminen on hauskaa. Ihana tuo sinun viimeinen:)

  VastaaPoista
 10. Juri tunnusti, että tuo rakkaudentunnustus on sen googletus, eikä minulla olekaan salaista ihailijaa. :)

  VastaaPoista
 11. Hanna, miten sinä tuollaisia saat! Elämä on epistä;-)

  Minulla on aina vain: hautajaisvärssyjä, pimpit, köynnöshortensia, kartiovalkokuusi, Eroottiset runot, Marilyn Monroe...Onneksi sentään haetaan myös Leena Lumilla.

  VastaaPoista
 12. Leena Lumi, Blogisihan on oikea erotiikan ja puutarhanhoidon aarreaitta. :) Mie selvästi olen kirjoittanut paljon rakkaudesta, kun tänne eksytään niin usein rakkauden huumassa. Törkyjuttuja kavahdan ja suutun ihan kamalasti siitä, mitä kauheuksia jotkut haluavat nähdä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!