25.12.2010

Kirjasaalis

Takka ja kynttilät pitävät lämpimänä
Kiitos paljon jouluntoivotuksista kaikille. Minulle oli siunaantunut aivan ihania lahjoja, sekä kovia että pehmeitä. Niitä molempia suosikkejani. Sain mielenkiintoisia kirjoja ja äidin ja tädin kutomia/virkkaamia ihania pehmoisia yllätyksiä. Päätinkin, että opettelen tänä jouluna edes vähän kutomaan, koska käsitöiden ihailuni on niin valtavaa, että tahtoisin itsekin pystyä tekemään jotain uutta. Aloitan myös ensi keväänä ompelukurssin erään ihastuttavan mummon ohjaamana, joten toiveissa on että ensi jouluna voisin antaa lahjaksi myös jotain itse tekemää. Tänä jouluna askartelin kirjanmerkkejä ja magneetteja ja tee-pusseja. Kaikkiin varastin Tove Janssonin tekemiä muumisarjakuva-strippejä. Joulun jälkeen teenkin muumi-sarjakuvakirjoista bloggauksen.

Uudet huovutetut tossut

  
Uudet kirjat


Sain siis lahjaksi Riikka Pulkkisen ensimmäisen teoksen Rajan, Patricia Cornwellin uusimman teoksen Valokeilassa, Carol Shieldsin tänä vuonna Otavan "siniseen kirjastoon" suomennetun teoksen Kaiken keskellä Mary Swann, Tommy Tabermanin Pelastajan ja Ian McEwanin Lauantain (tai teknisesti en saanut tätä lahjaksi, sillä löysin sen vain meidän kirjahyllystä ja omin itselleni.;) )

Tässä pitää ehtiä lukea myös muiden perheenjäsenten uudet lahjakirjat ennen kuin siirrymme taas eri osoitteisiin.

Ei ollut kylmä sää aattona, mutta silti kaunis kuulas ilma käydä ulkosaunassa
Tämän joulun hittituote: sisareni tekemä luomuhapankaali yhdistettynä äitini tekemään sienisalaattiin.

3 kommenttia :

  1. Tosi kivoja kirjalahjoja olet saanut, esittelen omianikin piakkoin:) Kivaa joulun jatkoa kirjojen parissa sinulle!:)

    VastaaPoista
  2. Minä hankin kirjalahjat itse omatoimisesti ja mm. tuo Cornwellin uusin oli siinä pinossa ;)

    VastaaPoista
  3. Saitpas paljon kirjoja lahjaksi. :) Ja huovutetut tossut on muuten maailman lämpimimmät. Olen yhdet sellaiset kuluttanut puhki, joten pitäisi tehdä varmaan uudet. Ihanaa joululoman jatkoa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!