21.11.2010

Viikon luetut

Olen yrittänyt suojata tuoliparkojani karvakeisarin hyökkäyksiltä, joten joka paikassa on vilttejä suojana. Petja onneksi tykkääkin villavilteistä. Niissä on niin mukava köllötellä selällään, tassut kohti taivasta. :)

Tuikut ovat saaneet olla rauhassa, eikä ole tarvinnut pelätä kissan liiallista uteliaisuutta. Luontaiset vaistot käskevät pysyä kaukana tulesta, mutta uusi seinälle ripustettu ryijy on sitäkin mielenkiintoisempi uusi tuttavuus. Varsinkin kun sitä ennen mitattiin mittanauhoilla tarkasti ryijyn paikka ja se nauha oli niin makoisa leikkikalu.

Tällä viikolla luin:

- Petri Tamminen: Muita hyviä ominaisuuksia
- Mikaela Sundström: Linnea ja äiti Enkeli
- Tapani Bagge: Maalla
- Miina Supinen: Liha tottelee kuria 
- Fjodor Dostojevski: Krokotiili
- Ville Ranta: Ohjeita rakastaville
- J.P.Pulkkinen: Kaikki onnelliset perheet 

6 kommenttia :

 1. Wau, ihastelen sun lukutahtia!!

  VastaaPoista
 2. Petja <3!

  Älä hei lue noin paljon! Tulee paha mieli, kun itse saan luettua yhden viikossa, pahimmillaan kahdessa tai jopa kolmessa! :D

  VastaaPoista
 3. Komppaan Laurenia, itselläni hitaus johtuu tosin koneella olosta, mutta siltikin! :'D

  VastaaPoista
 4. No noista kaksi kirjaa on lastenkirjoja ja yksi sarjakuvakirja. Krokotiili on Dostojevskin lyhyt, keskenjäänyt tarina ja Tammisen kirja on novellikokoelma.
  Itseasiassa olen siis vain lukenut 2 kirjaa viikossa, eli ei kovin nopea tahti. ;)

  VastaaPoista
 5. Minäkin tulin ihastelemaan lukutahtiasi! Ja ennen kaikkea Petjaa, jossa on kovin paljon samaa näköä kuin vanhimmassa kissassani Rasmuksessa :)

  VastaaPoista
 6. Joo, mä aloitan ainakin yhtä monta kirjaa viikon aikana, mutta vain viikon lopulla aloitetut kirjat ehdin lukea loppuun viikonlopun aikana. Muut jää lojumaan ja niitä metsästän kirjaston eräpäivän lähestyessä suuretsinnöissä ;D Aloitin tänään työmatkalla (miksi kirjasto on työpaikan ja pysäkin välissä - ainakin, jos vähän koukkaa) Tammisen kirjan, palaan lukemaan ja kommentoimaan pian kirjoitustasi...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!